Ascultă!

Este începutul unui nou an ce promite fiecăruia dintre noi un “CEVA” mult-așteptat sau dimpotrivă un “CEVA” mult-temut. În realitate acest “CEVA” locuiește în fiecare dintre noi dar așteaptă răbdător să îl găsim acolo unde este ascuns.

Purtăm cu toții o comoară în noi, o parte nevăzută a ființei noastre care ne definește și care ne face fericiți. Poate fi o pasiune, un vis, un zâmbet, un dans, un gând, o atitudine, un amănunt care multora le scapă pe parcursul unei întregi vieți și se usucă odată cu ei.

Raportat la individ, este un eșec personal, raportat la umanitate este un nimic. Dar atunci când asta se întâmplă unei omeniri este strigător la cer.

Ni se pun cătușe pe mâini încă de la grădiniță, când ești pregătit pentru școli înalte care îi costă pe părinții tăi casa, tinerețea ori sănatatea pentru ca tu să ai șansa de a lucra într-una din companiile extraordinare și faimoase la care ești educat să visezi de mic. O companie la care vei lucra 14 ore pe zi pentru a urca pe scara socială și pentru a-ți permite să trăiești în luxul unui om care nu mai are timp să gândească, să deschidă ochii, să-și audă conștiința sau să-și caute adevăratul EU ce așteaptă răbdător ca Mercedesul să ramână fara benzină, să ieși din mașină și să tragi in piept aer curat.

Nu suntem la fel, nu acesta trebuie să fie țelul nostru. De ce acceptăm să fim atât de șterși încât să alegem un țel pe care îl are un glob întreg?! De ce nu vrem să simțim pentru sine când cu toții suntem unici, extraordinari și capabili?

Din păcate pâinea pe care o mâncăm vine la pachet cu o bantă pe ochi ce ne împiedică să vedem. Dar la ceea ce se află înăuntrul nostru avem acces doar noi și este în siguranță indiferent de ce s-ar întâmpla afară.

Trebuie doar să vrem să facem primul pas…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s